KotiRuokaMitä tehdä laardille ennen maustamista: salaisuus, joka on hyvä tietää

Mitä tehdä laardille ennen maustamista: salaisuus, joka on hyvä tietää

Laardin suolaaminen maukkaasti ei ole vaikeaa; se vaatii vain oikean valmistuksen ja oikeiden mausteiden valinnan.

Kerromme, mitä laardille tulee tehdä ennen suolaamista.

Miten silava valmistetaan suolausta varten

Ennen suolaamista laardi on sijoitettava pakastimeen 24 tunniksi. Tämä varmistaa, ettei silava menetä muotoaan ja että se viipaloituu hyvin.

Poista silava pakastimesta 24 tunnin kuluttua, leikkaa se paloiksi ja tee jokaisen palan pinnalle pienet viillot.

Mausteita tarvitaan: kaksi ruokalusikallista suolaa, teelusikallinen jauhettua pippuria, teelusikallinen paprikaa ja teelusikallinen sinappia kilogrammaa kohti silavaa.

Voit myös lisätä kuminaa, korianteria, valkosipulia, laakerinlehtiä ja kurkumaa.

Sekoita mausteet erillisessä astiassa, hiero ne laardiin, kääri se pergamenttipaperiin ja laita jääkaappiin 5 päiväksi.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit