Laardin suolaaminen maukkaasti ei ole vaikeaa; se vaatii vain oikean valmistuksen ja oikeiden mausteiden valinnan.
Kerromme, mitä laardille tulee tehdä ennen suolaamista.
Miten silava valmistetaan suolausta varten
Ennen suolaamista laardi on sijoitettava pakastimeen 24 tunniksi. Tämä varmistaa, ettei silava menetä muotoaan ja että se viipaloituu hyvin.
Poista silava pakastimesta 24 tunnin kuluttua, leikkaa se paloiksi ja tee jokaisen palan pinnalle pienet viillot.
Mausteita tarvitaan: kaksi ruokalusikallista suolaa, teelusikallinen jauhettua pippuria, teelusikallinen paprikaa ja teelusikallinen sinappia kilogrammaa kohti silavaa.
Voit myös lisätä kuminaa, korianteria, valkosipulia, laakerinlehtiä ja kurkumaa.
Sekoita mausteet erillisessä astiassa, hiero ne laardiin, kääri se pergamenttipaperiin ja laita jääkaappiin 5 päiväksi.