KotiKasvitMiten parantaa tomaatteja fytofloorasta sadonkorjuun aikana: yksinkertainen menetelmä paljastuu.

Miten parantaa tomaatteja fytofloorasta sadonkorjuun aikana: yksinkertainen menetelmä paljastuu.

Tomaattien käsittely tapahtuu yleensä koko vihannessadon kasvukauden ajan.

Vain tällainen vastuullinen lähestymistapa varmistaa tehokkaan suojan Phytophthoraa vastaan.

Jos edes yksi ruiskutus jää tekemättä, taudin kehittymisen riski kasvaa. Tämä on erityisen huolestuttavaa hedelmien kasvuvaiheessa, koska monia torjuntakeinoja ei voida käyttää tässä vaiheessa.

On kuitenkin olemassa yksinkertainen menetelmä, joka ei ainoastaan torju Phytophthoraa, vaan myös suojaa satoa vahingoittumasta.

Mistä se koostuu

Kuten on käynyt ilmi, tavallinen suola voi olla avuksi. Se on erinomainen keino selvitä tästä haasteellisesta tilanteesta. Sinun tarvitsee vain ottaa kaksisataa grammaa hienoa suolaa ja liuottaa se kymmeneen litraan vettä.

Sen jälkeen liuos tulee siirtää ruiskutussäiliöön ja suorittaa käsittely.

Suolan vaikutuksesta haulitsat tuhoutuvat, mutta lähes kypsät tomaatit pysyvät ehjinä. Siksi tätä menetelmää ei tule käyttää ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä tai tomaattien kehityksen aikaisemmissa vaiheissa.

Tämä on äärimmäinen mutta tehokas keino.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit