Tällä reseptillä valmistetut leivonnaiset katoavat puolessa tunnissa, joten jos aiot leipoa, voit huoletta vaivata taikinaa useita annoksia varten.
Reseptin on jakanut asiantuntijakokki Julia Arkhipova BelNovosti-verkkolehdestä.
Ainekset ovat yksinkertaisia:
Ota voi jääkaapista etukäteen, jotta se pehmenee vaivauksen aikana.
Kun voi on saavuttanut oikean koostumuksen, sekoita se raejuuston, suolan ja vaniljan kanssa.
Lisää tässä vaiheessa puolet jauhoista ja leivinjauhe. Lisää vähitellen loput jauhoista ja vaivaa taikinaa niin, että sen pitäisi olla pehmeää eikä tartu käsiin.
Kun taikina on valmis, laita se pussiin ja jätä pakastimeen jäätymään.
Raasta sen jälkeen pakastettu taikina karkealla raastimella ja muotoile saadut lastut siilinmuotoisiksi kekseiksi.
Aseta ne pergamenttipaperille ja ripottele päälle sokeria – noin puoli teelusikallista per keksi (voit säädellä määrää oman maun mukaan).
Keksejä paistetaan 180 asteessa 15-20 minuuttia, kunnes siilimme ovat kauniin ruskeita.