KotiRuokaMaukkaampi kuin liha: miten valmistaa kesäkurpitsakotletteja - kotitalous ja vieraat ilahtuvat tästä...

Maukkaampi kuin liha: miten valmistaa kesäkurpitsakotletteja – kotitalous ja vieraat ilahtuvat tästä herkkulajista

Kävi ilmi, että voit valmistaa herkullisia kotletteja ilman lihaa.

Kesäkurpitsasta voi valmistaa herkullisia ’kiekkoja’.

Tärkeintä on noudattaa tarkkaa reseptiä. Tällöin kokki saa aikaan todellista herkkua.

Maukkaiden kesäkurpitsaleikkeleiden valmistamisen salaisuudet jakoi verkkopalvelun ’Belnovosti’ asiantuntija, ruoanlaiton ammattilainen ja neljännen luokan leipuri Yulia Arkhipova.

Resepti kesäkurpitsaleikkeleille

Raasta kaksi kesäkurpitsaa. Lisää saatu massa kulhoon, ripottele silputun vihanneksen päälle hieman suolaa (puoli teelusikallista riittää), sekoita ainekset hyvin ja jätä ne sivuun 10 minuutiksi.

Tänä aikana ehdit myös leikata 6 viipaletta patonkia kuutioiksi ja hienontaa ne tehosekoittimessa. Tee sama yhden sipulin kanssa.

Kun 10 minuuttia on kulunut, purista kesäkurpitsaseoksesta ylimääräinen neste pois. Sekoita näin saatu massa aiemmin hienontamasi leivän ja sipulin kanssa.

Lisää seokseen 2 raakaa kananmunaa, 1 ruokalusikallinen majoneesia, pari hienonnettua valkosipulinkynttä, 3 ruokalusikallista korppujauhoja ja 1 ruokalusikallinen jauhoja.

Saat lopulta pohjan, josta voit muotoilla useita ’kiekkoja’. Kasta kukin korppujauhoihin ja paista pannulla, kunnes ne ovat kullanruskeita molemmin puolin.

Valmiit leikkeleet näyttävät uskomattoman houkuttelevilta ja niiden maku on todella herkullinen. Perheesi jäsenet tulevat olemaan erittäin tyytyväisiä tällaiseen ateriaan. Niin myös vieraat.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit