Jotta lihasta tulisi aromikasta, maukasta ja mehukasta, marinadi on välttämätön.
Kuitenkin harvinaista on kuulla, että kananmunia käytettäisiin pääasiallisena ainesosana.
Tämä on juuri se, mikä tekee marinadista universaalin, kertoo lehtemme kokkiasiantuntija, kokki Julia Arkhipova. Se sopii mille tahansa lihalle tai siipikarjalle. Tämän tyyppisen marinadin avulla voit kokata shashlikin lisäksi myös paistaa lihaa.
Miten valmistetaan munamarinadi
Ainesosaluettelo
– Kaksi munaa;
– Kolme valkosipulinkynttä;
– Pieni lusikallinen korianteria (jauhettuna);
– Kaikki muut mausteet ja suola.
Kypsennysprosessi
Tämä marinadi on nopea ja helppo valmistaa. Käytä haarukkaa saadaksesi kananmunat homogeeniseen tilaan. Lisää sen jälkeen murskattu valkosipuli, suola, mausteet ja korianteri.
Käsittele liha saadulla marinadilla. Liha tulee antaa marinoitua vähintään tunnin ajan ennen kypsentämistä. Parhaan vaikutuksen saavuttamiseksi on kuitenkin suositeltavaa odottaa vähintään kolme tuntia.