KotiRuokaMitkä ovat ne 3 virhettä, jotka tehdään useimmiten pilafia valmistettaessa: Tarkista itse.

Mitkä ovat ne 3 virhettä, jotka tehdään useimmiten pilafia valmistettaessa: Tarkista itse.

Pilafista löytyy lukuisia reseptejä, mutta valmiin ruoan ainesosalista on lähes aina sama.

Riisin on oltava mureaa ja herkullista, ei mössöistä puuroa.

Tämän vuoksi on tärkeää välttää itämaisen ruokalajin valmistukseen liittyviä virheitä, muistuttaa lehtemme kokki Julia Arkhipova, kokkiasiantuntija.

Mitkä virheet on syytä välttää?

Riisin valinta

Kaikki riisilajit eivät sovi tähän ruokalajiin. Yleensä valmistajat helpottavat valintaa merkitsemällä tuotepakkaukseen sopivuutta. Älä siis unohda tätä tietoa.

Rasvan puute

Klassista pilafia ei valmisteta pelkällä kasviöljyllä: lampaanrasva on tärkeä ainesosa. Tällöin pilafista tulee juuri sopivan rasvaista ja maukasta.

Mausteiden puute

Jos tarkastelet pilafille tarkoitettujen mausteiden koostumusta, löydät useita eri nimiä. Aito pilaf valmistetaan todella useilla mausteilla.

Älä siis laiminlyö mausteiden käyttöä.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit