Monet ihmiset haluavat valmistaa tätä ruokalajia usein, sillä kukaan ei voi ohittaa annosta paistettuja perunoita.
Aina on kuitenkin olemassa keinoja tehdä täydellisestä herkusta paljon maukkaampi ja ruokaisampi.
Lehtemme kokkiasiantuntija, keittiömestari Julia Arkhipova, kertoo, mitä salaisuuksia voi käyttää.
Mitä ne ovat?
Näyttäviä värejä
Kyllä, paistettujen perunoiden maku on tärkeä, mutta myös ruoan värin tulisi olla houkutteleva. Tätä varten kannattaa hyödyntää kurkumaa, currya ja paprikaa.
Lisäksi mausteet tekevät herkusta aromikkaamman ja maukkaamman.
Suolaisen ruoan ystäville
Jos olet mausteisen ruoan ystävä, lisää ripaus chilijauhetta annokseen paistettuja perunoita ennen syömistä.
Rosmariini
Tämä ainesosa sopii täydellisesti perunoille, sillä se on erinomainen yhdistelmä niiden kanssa. Paria oksaa rosmariinia voi lisätä pannulle muutamaa minuuttia ennen kypsennystä.
Myös tätä komponenttia voi käyttää kuivatun versiona.
Toinen erinomainen vaihtoehto on persilja, jota voi käyttää samalla tavalla.