Jos alkaa valmistaa kebabia, odottaa aina saavansa maukasta ja mehukasta lihaa.
Mutta kuiva ja mauton ruokalaji on pettymys poikkeuksetta kaikille.
Jotta et joutuisi tällaiseen tilanteeseen, sinun on tiedettävä tärkeimmät virheet, sanoi kokki Julia Arkhipova, lehtemme kulinaristiasiantuntija.
Mitkä ovat tärkeimmät virheet kebabin valmistuksessa
Lihan laatu
Jos aiot valmistaa kebabin, sinun ei pitäisi säästää rahaa tärkeimmästä ainesosasta: kukaan ei valmistaa maukasta lihaa, joka ei ole ensituoreen tuoreinta ilman pisaraakaan rasvakerrosta.
Tässä tapauksessa on parempi valmistaa kebab siipikarjasta.
Mausteista kieltäytyminen
Joissakin resepteissä mausteita ei ehdoteta käytettävän juuri lainkaan, mikä on virhe.Mausteet eri lihalajeille antavat makuvivahteita ja parantavat laatua tuntuvasti.
Siksi marinadiin tulisi lisätä vähintään 2-3 maustetta.
Riittämätön aika
Kannattaa myös aina muistaa, että keskimääräinen marinointiaika on noin kolme tuntia.Jos marinadi pystyy toimimaan nopeammin, siitä kirjoitetaan aina lisäksi reseptiin.
Kaikissa tapauksissa on kuitenkin parasta lähettää marinoitu liha jääkaappiin yön yli.