Pääsääntöisesti kylläisyydellä, maun syvyydellä ja aromin kirkkaudella on premium-kahvilajikkeita, joihin ei kaikilla ole varaa.
Kuitenkin keskivertolaatuistakin juomaa voi parantaa.
Muutaman niksin ansiosta mistä tahansa kahvista tulee täyteläistä, kertoo lehtemme asiantuntijakokki Julia Arkhipova.
Mistä ne koostuvat
Optimaalisen lämpötilan omaava vesi
Jos haluat säilyttää kahvin maun ja aromin samalla tasolla, yritä käyttää juoman valmistukseen enintään 94-asteista vettä.
Vähän kaakaota
Tämä temppu yllättää monet, mutta pienen kaakaojauhemäärän lisääminen kahvikuppiin tekee juomasta varsin herkullisen, jalon ja täyteläisen.
Suola
Uskotaan, että pieni ripaus suolaa tekee mistä tahansa kahvikupillisesta gourmet-juomaa.On parasta käyttää karkeaa merisuolaa.
Muutama rouhe riittää.
Katkeraa suklaata
Tälläkin tempulla voi parantaa mitä tahansa kahvin laatua.Lisää yksinkertaisesti pieni määrä raastettua karvasuklaata kupilliseen kahvia.