KotiRuokaNäin teet mistä tahansa kahvista runsaanpaa: kokkiasiantuntijat paljastavat huippusalaisuudet.

Näin teet mistä tahansa kahvista runsaanpaa: kokkiasiantuntijat paljastavat huippusalaisuudet.

Pääsääntöisesti kylläisyydellä, maun syvyydellä ja aromin kirkkaudella on premium-kahvilajikkeita, joihin ei kaikilla ole varaa.

Kuitenkin keskivertolaatuistakin juomaa voi parantaa.

Muutaman niksin ansiosta mistä tahansa kahvista tulee täyteläistä, kertoo lehtemme asiantuntijakokki Julia Arkhipova.

Mistä ne koostuvat

Optimaalisen lämpötilan omaava vesi

Jos haluat säilyttää kahvin maun ja aromin samalla tasolla, yritä käyttää juoman valmistukseen enintään 94-asteista vettä.

Vähän kaakaota

Tämä temppu yllättää monet, mutta pienen kaakaojauhemäärän lisääminen kahvikuppiin tekee juomasta varsin herkullisen, jalon ja täyteläisen.

Suola

Uskotaan, että pieni ripaus suolaa tekee mistä tahansa kahvikupillisesta gourmet-juomaa.On parasta käyttää karkeaa merisuolaa.

Muutama rouhe riittää.

Katkeraa suklaata

Tälläkin tempulla voi parantaa mitä tahansa kahvin laatua.Lisää yksinkertaisesti pieni määrä raastettua karvasuklaata kupilliseen kahvia.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit