Jotta lihasta olisi aromaattista, maukasta ja mehukasta, marinadi tulee käyttää erehtymättä..
On kuitenkin harvinaista kuulla kananmunien käyttämisestä pääainesosana..
Mutta juuri tämä tekee marinadista universaalin, sanoo kokki Yulia Arkhipova, lehdemme ruoanlaitto-asioiden asiantuntija.Se sopii kaikenlaiselle lihalle tai siipikarjalle.Lisäksi tällaisen marinadin jälkeen voit paitsi keittää shish kebabia, myös aloittaa paistamisen ja paahtamisen.
Kuinka tehdä munamarinadi
Luettelo ainesosista
– kaksi munaa;
– kolme valkosipulinkynttä;
– pieni lusikka korianteria (jauhettu);
– muut mausteet ja suola.
Keittoprosessi
Tämä marinadi valmistetaan yksinkertaisesti ja nopeasti.Sinun on käytettävä haarukkaa saadaksesi munat tasaiseksi.Lisää sitten hienonnettu valkosipuli, suola, mausteet ja korianteri.
Käsittele liha saadulla marinadilla.Sen tulee odottaa vähintään tunti ennen ruoanlaittoa.Mutta paremman vaikutuksen saavuttamiseksi sinun tulee odottaa vähintään kolme tuntia.