Monet ovat kuulleet, että inkiväärijuurella on ainutlaatuinen koostumus, jonka ansiosta sillä voi olla vaikuttava vaikutus kehoon.
Useimmiten käytämme sitä kuitenkin vain juomien pääainesosana, jolloin sen hyödylliset ominaisuudet eivät pääse täysin esille..
Siksi kannattaa tutustua siihen, miten voit käyttää tuotetta ruoanlaitossa, jakoi vivahteita lehtemme kulinaarinen asiantuntijakokki Julia Arkhipova.
Miten inkiväärijuurta voi käyttää?
Kanaruokia
Siipikarjanliha on monella tapaa hyvää, mutta sillä on merkittävä haittapuoli: sen maku on heikko ja sitä on korostettava mausteilla.Inkiväärijauhe olisi ihanteellinen.
Kaikki riisipohjaiset ruoat
Riisiruokia valmistettaessa inkivääriä voidaan käyttää tuoreena, marinoituna ja jauhettuna.Tuote tuo riisin maut täydellisesti esiin.
Palkokasvit
Yhdistyy erityisen hyvin inkiväärijuureen, kun valmistetaan ruokia erilaisista linssi- ja hernelajikkeista.Mutta kaikki muutkin palkokasvit ovat myös erinomaisia ’ystäviä’ tuotteen kanssa.