KotiRuokaMihin ruokiin voi lisätä inkiväärijuurta: Kaikki isännät eivät tiedä

Mihin ruokiin voi lisätä inkiväärijuurta: Kaikki isännät eivät tiedä

Monet ovat kuulleet, että inkiväärijuurella on ainutlaatuinen koostumus, jonka ansiosta sillä voi olla vaikuttava vaikutus kehoon.

Useimmiten käytämme sitä kuitenkin vain juomien pääainesosana, jolloin sen hyödylliset ominaisuudet eivät pääse täysin esille..

Siksi kannattaa tutustua siihen, miten voit käyttää tuotetta ruoanlaitossa, jakoi vivahteita lehtemme kulinaarinen asiantuntijakokki Julia Arkhipova.

Miten inkiväärijuurta voi käyttää?

Kanaruokia

Siipikarjanliha on monella tapaa hyvää, mutta sillä on merkittävä haittapuoli: sen maku on heikko ja sitä on korostettava mausteilla.Inkiväärijauhe olisi ihanteellinen.

Kaikki riisipohjaiset ruoat

Riisiruokia valmistettaessa inkivääriä voidaan käyttää tuoreena, marinoituna ja jauhettuna.Tuote tuo riisin maut täydellisesti esiin.

Palkokasvit

Yhdistyy erityisen hyvin inkiväärijuureen, kun valmistetaan ruokia erilaisista linssi- ja hernelajikkeista.Mutta kaikki muutkin palkokasvit ovat myös erinomaisia ’ystäviä’ tuotteen kanssa.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit