Aivan yksinkertaisesti ja nopeasti voit ilahduttaa kotitalouttasi herkullisella leivonnaisella, jos valmistat munkkeja seuraavan reseptin mukaan..
Resepti on paitsi nopea ja maukas, myös varsin taloudellinen..
Lehtemme asiantuntija Julia Arkhipova – kokki, leipuri neljännen luokan kertoi, miten kokata.
Tarvitaan:
Miten valmistetaan
1.Kaada kefiiri kulhoon ja lisää suola, sokeri ja ruokasooda listan mukaisesti.
2.Sulata voi sopivasti ja kaada se kulhoon, jossa on kefiiri, ja lisää kananmuna.
3.Seuraavaksi siivilöi pieninä annoksina jauhot joukkoon samalla, kun vaivaa taikinaa.Valmiin taikinan ei pitäisi tarttua käsiin, anna sen sitten seistä 10 minuuttia.
4.Seuraavaksi kaulitse taikina, muotoile leivonnaiset ja paista pannulla runsaassa öljyssä kolme minuuttia kummaltakin puolelta, kunnes ne ovat ruskistuneet.
Kun se on valmis, aseta se lautasliinan päälle ja ripottele päälle tomusokeria.Hyvää ruokahalua!