Borssin keittäminen tuntuu meistä niin yksinkertaiselta ja tutulta toiminnalta, joka tapahtuu lähes automaattisesti..
Mutta juuri tästä syystä me voimme tehdä virheitä, jotka ammattilaiset huomaavat.
Esimerkiksi kaikki emännät eivät ota käyttöön keiton laadun parantamiseksi tarvittavia ainesosia, on huomannut lehtemme kulinaristi, kokki Julia Arkhipova.
Mitä borssille pitäisi ehdottomasti lisätä?
Pieni lusikallinen sokeria
Borssissa pitäisi olla lievää hapokkuutta, mutta useimmissa tapauksissa tämä makusävy jää hallitsevaksi.Tästä syystä happopitoisuutta on syytä valvoa.
Pieni lusikallinen sokeria auttaa tässä.Ainesosa kannattaa lisätä paahtopaistiin, jos käytät tomaatteja tai tomaattipyreetä.
Voit myös lisätä sokeria suoraan keittopataan.
Voi
Jos haluat, että borssin mausta tulee tasapainoisempi ja miellyttävämpi, kannattaa lisätä pieni pala voita.’Voileipäkokoinen’ määrä riittää aivan hyvin.
Keiton maut pääsevät syvemmin ja laadukkaammin esiin.
On parempi lisätä öljyä noin 15 minuuttia ennen lopullista kypsennysaikaa.