KotiRuokaMitkä 3 niksiä auttavat sinua valmistamaan täydellisen kebabin: kokkiasiantuntijat ovat paljastaneet salaisuudet

Mitkä 3 niksiä auttavat sinua valmistamaan täydellisen kebabin: kokkiasiantuntijat ovat paljastaneet salaisuudet

Kukaan ei halua valmistaa huonoa kebabia, jolloin hänen taitonsa hyvänä kokkina kyseenalaistuvat.

Kannattaa siis tietää muutama salaisuus, joiden avulla voit hemmotella perhettäsi ja ystäviäsi piknikillä erinomaisen laadukkaalla ruoalla.

Lehtemme kokki- ja ruoanlaittoasiantuntija, keittiömestari Julia Arkhipova kertoo, mitä niksejä voit käyttää.

Mistä ne koostuvat?

Älä tee marinadista liian monimutkaista

On tietysti olemassa monenlaisia marinadeja, joita kannattaa joskus kokeilla.Mikään ei kuitenkaan ole parempi kuin yksinkertaisin ja edullisin versio.

Lihapalat hierotaan mausteilla ja sekoitetaan sipulirenkaisiin.Tässä muodossa kebab ’lepää’ jääkaapissa useita tunteja.

Kiivi

Ja tässä on tekniikka, joka kaikkien pitäisi ottaa huomioon.Jos valmistat kebabia naudan- tai lampaanlihasta, lihasta voi tulla liian sitkeää.

Siksi tämä hedelmä lisätään marinadiin: puoli kiiviä riittää koko lihakilolle.

Suola

Tämäkään temppu ei ole kaikkien tiedossa, joten se kannattaa opetella.Jotta lämpötila olisi tasainen kypsennyksen aikana, on hiillokselle ripoteltava karkeaa suolaa.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit