Kun emäntä keittää kaalia, se tulee koko talon tai jopa kadun tietoon.Tämän vihanneksen hyödyistä huolimatta monet kieltäytyvät keittämästä sitä sen ominaishajun vuoksi.
Onneksi siitä on BelNovosti-verkkopainoksen asiantuntijan, kokki Julia Arkhipovan mukaan helppo päästä eroon.
Tässä artikkelissa kuvattu menetelmä sopii kaikkiin kaaliruokiin sekä piirakoiden, pirozhkien ja nyyttien täytteeksi.
Kuinka hauduttaa kaali ilman hajua
Tämän ruokalajin valmistamiseen tarvitset seuraavat ainekset:
Silppua ’juhlan’ pääasiallinen ’syyllinen’ eli kaali – se pitää tehdä ohuemmaksi.
Leikkaa sipulit puolirenkaiksi tai neljänneksiksi, raasta porkkanat karkealla raastimella.
Paista sipuli kasviöljyssä, ja kun se muuttuu läpinäkyväksi, lisää porkkanat joukkoon.
Kun vihannekset muuttuvat kultaisiksi, voit lisätä kaalin, suolaa ja pippuria sekä maitoa.
Sekoita koko pannun sisältö ja anna hautua suljetun kannen alla – tarvitset noin 10 minuuttia keskilämmöllä.
Lisää aivan lopussa mausteet ja yrtit, sekoita kaali vielä kerran ja ota liedeltä.