KotiRuokaMiten riisi keitetään ravintoloissa: ruokalaji on uskomaton.

Miten riisi keitetään ravintoloissa: ruokalaji on uskomaton.

Monet keittävät riisiä tavalliseen tapaan: huuhdellut rouheet kaadetaan veden kanssa suhteessa yksi kahteen ja lähetetään keittimeen.’.

Tämä menetelmä on oikea, mutta kulinaarista mestariteosta ei tällä tavoin voi tehdä.

Riisistä tulee tavallista ja merkityksetöntä.

Siksi kannattaa ottaa selvää, miten rouheet valmistetaan ravintoloissa, kun lehtemme kokkiasiantuntija, keittiömestari Julia Arkhipova kertoo salaisuutensa.

Mikä riisin keittotapa kannattaa tuntea?

Tätä menetelmää ei kutsuta monimutkaiseksi, joten sitä voi käyttää kuka tahansa kotiäiti.Sinun täytyy ottaa oikea määrä rouheita ja huuhdella ne kunnolla.

Lähetä riisi kattilaan.Sen jälkeen kaksinkertainen määrä lientä.Riisin kanssa sopii hyvin kana- tai kasvisliemi.Voit kokeilla myös lihalientä, mutta älä käytä liian rasvaista lientä.

Kun olet odottanut, että se kiehuu, vähennä lämpöä ja peitä kattila kannella.

Lisää mausteet 15 minuutin kuluttua.On hyvä käyttää sahramia, barberia, juustokuminaa, kurkumaa, currya, inkivääriä, paprikaa, chiliä.

Odotetaan viisi minuuttia ja sammutetaan lämpö.Jätä riisi keittimeen noin 10 minuutiksi ja tarjoile sitten.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit