KotiRuokaMitä kurkkupurkkiin voi laittaa: kokeneet emännät jakoivat vinkkinsä

Mitä kurkkupurkkiin voi laittaa: kokeneet emännät jakoivat vinkkinsä

Nyt kokeneilla emännöitsijöillä ei ole minuuttiakaan vapaa-aikaa: he ovat kiireisiä kausivalmistelujen kanssa.

Tärkeä paikka jokaisessa perheessä on kurkuilla, jotka täydentävät täydellisesti mitä tahansa ruokalajia.

Jotta valmisteesta tulisi kuitenkin mahdollisimman maukas, kannattaa purkkiin lisätä erityisiä ainesosia, sanoo lehtemme kokkiasiantuntija, kokki Julia Arkhipova.

Mitä voit lisätä purkkiin

Tammen ja kirsikan lehdet

Ensinnäkin on syytä muistaa nämä ihanat komponentit, jotka tekevät kurkuista uskomattoman maukkaita.Ne ovat niitä, jotka auttavat säilyttämään rapeuden.

Tämän tarjoavat koostumukseen sisältyvät tanniinit.On tapana ottaa yksi tammenlehti ja kaksi kirsikanlehteä kolmen litran purkkiin.

Herukka

Tästä ainesosasta on tullut todellinen klassikko: herukat tekevät kurkuista paljon maukkaampia ja mielenkiintoisempia.Ainesosa myös ’pehmentää’ tammenlehtien karuutta.

Kolme tammenlehteä per purkki (3 litraa) riittää aivan hyvin.

Vihannekset

Jos et tiennyt, mihin lähettää tillin sateenvarjoja tai ylikasvanutta persiljaa, niille kannattaa löytää arvokasta käyttöä lähettämällä ne kurkkupurkkiin.

Kolmen litran purkkiin otetaan yksi sateenvarjo ja pieni määrä persiljaa.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit