KotiRuokaNäin valmistat penninhintaisen mutta suussasulavan salaatin muutamassa minuutissa: sinun ei tarvitse valmistaa...

Näin valmistat penninhintaisen mutta suussasulavan salaatin muutamassa minuutissa: sinun ei tarvitse valmistaa mitään – siinä on vain 3 ainesosaa.

Salaatti, jonka reseptin jaamme tässä artikkelissa, on ihanteellinen ratkaisu kiireisille emännille tai niille, jotka joutuvat tapaamaan odottamattomia vieraita.

BelNovosti-verkkopainoksen asiantuntijakokki Julia Arkhipovan mukaan se on nopea ja helppo valmistaa, ja tulos miellyttää kaikkia – sekä lapsia että aikuisia.Sitä paitsi salaatissa on vähän kaloreita, joten sitä voi syödä myös dieetillä.

Salaatin ainekset

Salaatin ainekset ovat yksinkertaisia: siihen kuuluu kaalia (valko- tai pekinginkaalia), raputikkuja tai -lihaa ja maissisäilykettä.

Tarkat mittasuhteet eivät ole tärkeitä, kaikkea otetaan suunnilleen yhtä paljon.Jos jotakin on enemmän ja jotakin vähemmän, se ei haittaa.Ruoka tulee kastella majoneesilla.

Miten salaatti valmistetaan

Mitä tahansa kaalia käytätkin, silppua se mahdollisimman hienoksi.Kannattaa myös työstää veitsellä rapuja, jotta voit leikata ne pieniksi kuutioiksi.Ja kaikki on paljon helpompaa maissin kanssa – avaa vain tölkki ja valuta siitä neste.

Kun kaikki ruoan osat on valmistettu, lisää majoneesikastike, sekoita ja ripottele tarvittaessa suolaa.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit