KotiRuokaKuinka keittää perunamuusia täydellisesti: tärkeimmät temput paljastuvat

Kuinka keittää perunamuusia täydellisesti: tärkeimmät temput paljastuvat

Perunamuusi ei aina ole niin laadukasta kuin odotamme.

Lautasessa voi olla kokkareita, jotka pilaavat positiivisen vaikutelman.

Joskus ongelmana voi olla vetinen maku.Näiden virheiden välttämiseksi on noudatettava tiettyjä sääntöjä, selittää lehtemme kokkiasiantuntija, kokki Julia Arkhipova.

Mitä 3 tärkeää asiaa ei saa unohtaa

Valitse tärkkelyspitoisia perunoita

Vain tällaiset lajikkeet sopivat perunamuusin valmistukseen.Tällöin perunamuusi on ilmavaa ja laadukasta.

Tärkkelyspitoisten perunoiden kuori on usein karkea ja karhea.

Viipalointi

Jotkut kotiäidit keittävät mukulat kokonaisina, mikä on oikea ratkaisu.Mutta perunoiden tulisi tällöin olla pieniä ja tasalaatuisia.

Voit siis yksinkertaisesti jakaa suuret mukulat pienempiin paloihin.

Kuivaaminen

Kun olet keittänyt perunat ja valuttanut veden, älä sammuta tulta heti ja ota kattilaa pois.Sen on annettava seistä puoli minuuttia liedellä.

Näin ylimääräinen kosteus poistuu.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit