Klassinen juustokakkuresepti on selvinnyt useammasta kuin yhdestä parannuksesta, ja yhä edelleen emännät palaavat siihen.
Mutta on yksi ainesosa, joka muuttaa jopa klassisen reseptin idean.Ja ilman mannasuurimoita ja muita kikkoja voi pärjätä..
Lehtemme asiantuntija Yulia Arkhipova – kokki, leipuri neljännen luokan kertoi, miten parantaa juustokakkujen klassista reseptiä.
Tarvitaan:
Miten valmistetaan
1.Raastettu raejuusto on hierottava metallisiivilän läpi tai ohjattava lihamyllyn läpi.
2.Lisää sitten smetana, munat, sokeri ja sekoita.
3.Riippuen valmiin seoksen koostumuksesta ja jauhojen laadusta, lisää jauhoja.Saatat tarvita yhdestä kahteen tai kolmeen lusikalliseen.On tärkeää, että seoksesta ei tule kovin jähmeää, mutta ei myöskään aivan nestemäistä.
4.Muotoile juustokakkuja, käytä jauhoja panerointiin ja voit paistaa kuumennetulla paistinpannulla kasviöljyssä.Hyvää ruokahalua!