KotiRuokaMiksi pikakahvin päälle ei pidä kaataa kiehuvaa vettä: virhe, jonka monet tekevät.

Miksi pikakahvin päälle ei pidä kaataa kiehuvaa vettä: virhe, jonka monet tekevät.

Miten useimmat ihmiset valmistavat pikakahvia? Kaatamalla kiehuvaa vettä sen päälle.

Ja hyvin väärin.Asiantuntijat kehottavat vahvasti olemaan tekemättä niin.

Selitä, miksi sinun pitäisi luopua tavasta kaataa pikakahvia kiehuvaan veteen.

Miten pikakahvi valmistetaan oikein

Pääsääntö on, ettei saa käyttää jyrkkää kiehuvaa vettä, se pilaa juoman maun.

Veden lämpötilan tulisi olla 80-90 astetta.Tämä on muuten usein ilmoitettu pakkauksessa.

Asiantuntijat suosittelevat pikakahvin keittämistä kahdessa vaiheessa.Ensin kaadetaan kahvi kuppiin, kaadetaan lusikallinen kuumaa vettä ja sekoitetaan.

Sitten täytämme kuppiin tarvittavan määrän ei kovin kuumaa vettä.Herkullinen kahvi on valmis.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit