Jotta voit leipoa herkullisen omenarullan tavallisen charlotten sijaan, tarvitset erikoistaikinaa.’.
Tämän taikinan tekemiseen tarvitaan vain kolme ainesosaa.
Lehtemme asiantuntija, kokki ja neljännen luokan leipuri Julia Arkhipova on paljastanut herkullisen omenaleivonnan salaisuuden.
Tarvitaan:
Miten valmistetaan
1.Jäähtynyt voi raastetaan ja sekoitetaan jauhojen kanssa murumaiseksi.
2.Lisää tuorejuusto, suola ja vaivaa taikina.Jauhojen määrä voi vaihdella rahkan koostumuksen mukaan.
3.Puhdista pestyt omenat kuoresta ja sydämestä ja leikkaa pieniksi kuutioiksi.
4.Lähetä ne paistinpannulle ja hauduta ne sokerin kanssa voissa.
5.Kauli taikina ohueksi, levitä omenat tasaisesti, ripottele päälle sokeri-kaneliseosta ja kääri rullaksi.
6.Aseta leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista esilämmitetyssä uunissa 180 asteessa 25-30 minuuttia.
Hyvää ruokahalua!