KotiRuokaLeikkeleistä tulee ravintolan erikoisuus: lisää jauhelihaan vain yksi ainesosa.

Leikkeleistä tulee ravintolan erikoisuus: lisää jauhelihaan vain yksi ainesosa.

Lisäämällä jauhelihaan yhden yksinkertaisen ainesosan voit tehdä tavallisista leikkeleistä ravintolaruokaa.

Sinulla on todennäköisesti tämä ainesosa keittiössäsi.Näin valmistat herkullisia ja mehukkaita leikkeleitä.

Miten parantaa jauhelihaa leikkeleiden valmistukseen

Tavallinen ruokasooda auttaa tähän.Se tekee lihasta pehmeää ja mehukasta.

Jos teet kanan- tai kalkkunaleikkeitä, voit pärjätä ilman ruokasoodaa.

Mutta jos kyseessä on sika- tai naudanlihajauheliha, tämä ainesosa on yksinkertaisesti välttämätön.

Puoli teelusikallista ruokasoodaa tulisi ottaa puolta kiloa jauhelihaa kohden.Kun ruokasooda on lisätty, jauhelihan tulee seistä noin puoli tuntia.

Tärkeä vivahde: lisää ruokasoodaa vain leikkeleiden jauhelihaan.Jos teet lihapullia, täytettyä kaalia tai lihapullia, et tarvitse ruokasoodaa.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit