KotiRuokaMitä suosittuja ainesosia ei kannata lisätä leikkeleisiin: tuhottavat ruokalajin

Mitä suosittuja ainesosia ei kannata lisätä leikkeleisiin: tuhottavat ruokalajin

Toisinaan ilmestyy hyvin haitallisia vinkkejä leikkeleiden valmistukseen, jotka vain pilaavat liharuoan.’.

Joskus myös hyväksi havaituista neuvoista on enemmän haittaa kuin hyötyä.

Lehtemme kokkiasiantuntija, kokki Julia Arkhipova kertoo, mitä aineksia ei missään nimessä kannata laittaa leikkeleisiin.

Minkä ainesosien kanssa kannattaa olla varovaisempi?

Kerma ja maito

Monelta saattaa kuulla, että maidon ja kerman käyttö tekee leikkeleistä kuulemma maukkaampia, mureampia ja laadukkaampia.Ensisilmäyksellä saattaa vaikuttaa siltä, että ajatus ei todellakaan ole huono.

Tämä on kuitenkin harhaluulo: leikkeleistä tulee kuivia ja mauttomia.Tosiasia on, että liha ja maitoproteiini eivät ole ’ystäviä’.

Kananmunat

Jotkut ottavat edelleen kananmunia mukaan leikkeleiden koostumukseen, vaikka monet ovat jo kauan sitten luopuneet tästä ajatuksesta.Tämä ainesosa tekee liharuoasta sitkeän ja kuivan.

On olemassa paljon vaihtoehtoja, jotka auttavat kotletteja säilyttämään muotonsa.Riittää, että otat vain leivän käyttöön ja vaivaat valmisteen kunnolla.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit