Perunakiilat ovat yksi suosituimmista välipaloista.
Tästä syystä niitä valmistetaan sekä kotona että ravintoloissa.
Siksi kannattaa kiinnittää huomiota yksinkertaiseen ja arvokkaaseen reseptiin, sanoo lehtemme asiantuntijakokki Julia Arkhipova.
Miten valmistetaan ruokahalua herättäviä perunakiiloja
Tuoteluettelo
– Perunat (noin viisi kappaletta);
– kaksi valkosipulinkynttä;
– puoli pientä lusikallista suolaa;
– puoli pientä lusikallista curryjauhetta;
– hieman kuivattua basilikaa;
– sinappijauhetta (neljäsosa pienestä lusikallisesta);
– kasviöljyä;
– Neljännes lusikallisesta mustapippuria.
Kypsennysprosessi
Ensin perunat on pestävä.Perunat paistetaan kuorineen, joten pese ne täydellisesti.Jaa ne sen jälkeen yhtä suuriksi viipaleiksi.
Sekoita suola mausteisiin.
Sivele perunat öljyllä ja ripottele päälle mausteseosta.Aseta ne seuraavaksi leivinpellille.
Ripottele päälle hienonnettua valkosipulia.Kypsennä ruokaa puoli tuntia 170 asteessa uunissa.