KotiRuokaHelpoin ja herkullisin resepti paistettuun makrilliin: tarvitset vain 2 ainesosaa ja 5...

Helpoin ja herkullisin resepti paistettuun makrilliin: tarvitset vain 2 ainesosaa ja 5 minuuttia aikaa.

Tällä reseptillä voit valmistaa makrillia lämpimänä pääruokana ja tarjoilla sitä myös osana alkuruokaa tai salaattia.

BelNovosti-verkkolehden asiantuntijakokki Julia Arkhipovan mukaan kala osoittautuu herkullisen maukkaaksi, mureaksi ja uskomattoman tuoksuvaksi.

Ainekset 2-3 ruhon valmistukseen ovat seuraavat:

  • 2 teelusikallista valmista sinappia.
  • suolaa ja pippuria maun mukaan.
  • Ennen kypsennystä kala on puhdistettava ja suolistettava, pyrstö, pää ja evät on poistettava.

    Sitten suolaa ja pippuroi ruho kaikilta puolilta kiinnittäen erityistä huomiota sisäpuolelle.

    Tämän jälkeen kala kannattaa voidella sinapilla joka puolelta.Sinappi antaa ruokalajille erityistä viehätystä.Laita halutessasi sitruunaviipale jokaiseen kalaan.

    Aseta kalat seuraavaksi leivontamuottiin ja peitä foliolla.

    Paista kalaa 180 asteeseen esilämmitetyssä uunissa 20 minuuttia.Poista sitten folio ja paista kalaa vielä 5-7 minuuttia – tämä riittää, jotta kala saa kultaisen kuoren.

    Sinapin käytön ansiosta makrillista tulee erittäin mureaa, tuoksuvaa ja maukasta, mausteista.

    Jari
    Jari
    Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Viimeaikaiset kommentit