Kalakotletteja ei valmisteta yhtä usein kuin lihakotletteja, mutta niillä on oma tietty viehätyksensä.
Tämä ruokalaji tuo erinomaisesti vaihtelua ruokalistaan.
Jotta innovaatiot olisivat perheenjäsenten mieleen, sinun on kuitenkin kypsennettävä kalaleikkeleet oikein.Lehtemme asiantuntijakokki Julia Arkhipova kertoo, miten se tehdään.
Mitkä ovat tärkeimmät hienoudet?
Lisää hunajaa
Et varmasti odottanut tällaista suositusta, vaikka kokeneet emännät käyttävät tätä salaisuutta aktiivisesti.Hunaja täyttää useita tehtäviä kerralla.
Ensinnäkin päätuotteen erityinen aromi neutraloidaan, mikä ei ole kaikkien mieleen.Hunajan toinen tehtävä on se, että se tekee leikkeleistä paljon maukkaampia ja mehukkaampia.
Kolmas etu erikoiskuoren ulkonäössä.
Yksi pieni lusikallinen nestemäistä hunajaa riittää.
Voi
Jotkut yksinkertaisesti lisäävät voita raastettuna kalajauhelihaan.Tämä auttaa ruokaa muuttumaan mehevämmäksi.Voita kannattaa kuitenkin käyttää eri tavalla.
Sitä suositellaan käytettäväksi sipulien paistamiseen.Kalaleikkeleistä tulee uskomattoman maukkaita.