Lisäämällä jauhelihaan yhden yksinkertaisen ainesosan voit tehdä tavallisista leikkeleistä ravintolaruokaa.
Sinulla on todennäköisesti tämä ainesosa keittiössäsi.Näin valmistat herkullisia ja mehukkaita leikkeleitä.
Miten parantaa jauhelihaa leikkeleiden valmistukseen
Tavallinen ruokasooda auttaa tähän.Se tekee lihasta pehmeää ja mehukasta.
Jos teet kanan- tai kalkkunaleikkeitä, voit pärjätä ilman ruokasoodaa.
Mutta jos kyseessä on sika- tai naudanlihajauheliha, tämä ainesosa on yksinkertaisesti välttämätön.
Puoli teelusikallista ruokasoodaa tulisi ottaa puolta kiloa jauhelihaa kohden.Kun ruokasooda on lisätty, jauhelihan tulee seistä noin puoli tuntia.
Tärkeä vivahde: lisää ruokasoodaa vain leikkeleiden jauhelihaan.Jos teet lihapullia, täytettyä kaalia tai lihapullia, et tarvitse ruokasoodaa.