KotiKasvitMiksi kokeneet puutarhurit kastelevat sipuleita suolalla: hämmästyisit.

Miksi kokeneet puutarhurit kastelevat sipuleita suolalla: hämmästyisit.

Moni saattaa yllättyä kuullessaan, että tavallista ruokasuolaa käytetään yhtenä sipulien hoitovälineenä.

Välitön vaikutelma on, että tämä suositus saattaa olla virheellinen, sillä yleisesti uskotaan, että suola on erittäin haitallista maaperälle.

Tämä on väärinkäsitys.Tarvitaan hyvin suuri määrä ainetta, jotta se vaikuttaisi maaperään.

Miksi kokeneet puutarhurit kastelevat sipuleita suolalla

Kuten kävi ilmi, tämä on yksinkertainen ja edullinen korjaustoimenpide, joka tehoaa erilaisiin sairauksiin, joille kulttuuri on altis.Käytä menetelmää sekä ennaltaehkäisevästi kehityksen alussa että milloin tahansa sipulien hoitoon.

Korjauskeinon ansiosta on mahdollista parantaa kasveja ilman riskiä sadolle, maaperälle, lapsille tai lemmikkieläimille, jotka olemme ottaneet mukaan dachalle.

Sävellyksen resepti on yksinkertainen.

Kymmeneen litraan vettä on tapana ottaa kolmekymmentä grammaa tavallista hienoa suolaa ja jodioitua suolaa.Kun kastelu on tehty.

Jos aiot suorittaa toimenpiteen seuraavan kasvukauden alussa, on viisasta lisätä hieman ammoniakkia typpilannoitteeksi.Kaksi lusikallista (suurta) alkoholia riittää.

Tarvittaessa tämä kastelu voidaan tehdä puolentoista viikon välein.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit