Illallisen tulisi olla kevyt, terveellinen ja samalla ravitseva.Näitä ruoan ominaisuuksia arvostavat kaikki ne, jotka joutuvat istumaan dieetillä.
Salaatit vastaavat näitä parametreja.Eikä niiden tarvitse olla yksinomaan tuoreista vihanneksista tehtyjä.
Lehtemme asiantuntija Julia Arkhipova, neljännen luokan kokki, leipuri, kertoi meille, miten valmistetaan maukas, runsas ja vartalolle sopiva salaatti.
Tarvitaan:
Miten valmistetaan
1.Punajuuret keitetään tai paistetaan, kuoritaan ja leikataan keskikokoisiksi kuutioiksi.
2.Kuutioi juusto punajuuren kokoisiksi kuutioiksi, pilko pähkinät muruiksi.
3.Valmista kastike: pilko valkosipuli, sekoita öljyyn ja balsamietikkaan, lisää mausteet maun mukaan.
4.Lisää punajuuret kastikkeeseen, sekoita sekaisin.
5.Asettele rucolaa, punajuurta ja juustoa salaattikulhon pohjalle, ripottele päälle hienonnettuja saksanpähkinöitä.Jäähdytä tarvittaessa ja tarjoile.Hyvää ruokahalua!