KotiRuokaMitä korvata kaali, kun teet täytettyä päivänkakkaraa: yllätyt.

Mitä korvata kaali, kun teet täytettyä päivänkakkaraa: yllätyt.

Täytetty kaali kuuluu klassisen keittiön ruokiin, joissa ei ole tapana vaihtaa mitään.’.

Nykyaikaiset kokit kuitenkin korvaavat riisin usein muilla mielenkiintoisilla ainesosilla.

Ei siis ole yllätys, että myös kaalinlehdille on keksitty vaihtoehtoja, toteaa lehtemme kokkiasiantuntija, keittiömestari Julia Arkhipova.

Millä korvata kaali?

Pekingin kaali

Tämä on helpoin ja edullisin vaihtoehto.Pekinginkaali tekee täytetystä kaalista paljon ’kevyempää’ ja mielenkiintoisempaa.Siksi korvaaminen onnistuu varsin hyvin.

Raparperi

Tämä vaihtoehto sopii niille, jotka pitävät epätavallisista ja hienostuneista kulinaarisista ratkaisuista.Lehdet tekevät ruokalajista varsin mielenkiintoisen, ja ne tuovat ruokaan uuden makuvivahteen.

Punajuuri tai mangoldi

Mielenkiintoinen ja hyvin epätavallinen muunnelma, joka tekee täytetystä kaalista maukasta ja terveellistä.Voit käyttää sekä tavallisen punajuuren että mangoldin varsia.

Marjanlehdet

Tällaiset täytetyt kaalit ovat kooltaan pienempiä, mutta niiden maku yllättää sinut miellyttävästi.Voit huoletta ottaa vadelman tai herukan lehtiä.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit