Pannukakuilla ei yleensä ole mitään tekemistä oikean ravitsemuksen kanssa johtuen ei terveellisimpien tuotteiden käytöstä.
Ne ovat myös kaloripitoisia ilman mitään erityistä hyötyä keholle.
Voit kuitenkin aina yllättää perheesi uskomattoman maukkailla ja jopa terveellisillä pannukakuilla, paljastaa salakokki Julia Arkhipova, lehtemme kokkiasiantuntija.
Kuinka tehdä pannukakkuja vihreästä tattarista
Ainesosaluettelo
– Kupillinen vihreää tattaria;
– Noin 300 ml vettä;
– puoli pientä lusikallista suolaa;
– kaksi lusikallista topinamburisiirappia tai vaahterasiirappia.
Valmistusprosessi
Tattari on parasta lähettää astiaan vedellä yön yli.Aamulla sinun täytyy valuttaa loput vedestä ja lähettää rouheet tehosekoittimen kulhoon.Kaada seuraavaksi tietty määrä vettä, suolaa ja valittua siirappia.Vatkaa tasaiseksi.
Aihion koostumuksen tulee olla rasvainen.Jatka sen jälkeen paistaminen kuumennetulla paistinpannulla, joka on päällystetty riittävällä kasviöljyllä.