KotiRuokaMiten saat sitkeänkin lihan pehmeäksi ja mehukkaaksi: ota vodkaa ja suolaa.

Miten saat sitkeänkin lihan pehmeäksi ja mehukkaaksi: ota vodkaa ja suolaa.

Kalliin ja laadukkaan lihan pilaaminen on lähes mahdotonta: jopa aloitteleva kokki selviytyy tällaisesta tehtävästä.

Toisaalta jäntevää lihaa ei yleensä kannata edes riskeerata leikkeleiden tekemisessä.

Mutta kokenut kokki pystyy aina tekemään tällaisestakin lihasta mehukasta ja pehmeää, uskoo lehtemme kokkiasiantuntija Julia Arkhipova.

Mitä sinun täytyy tehdä tätä varten?

Ota suola

Kokeneet kokit neuvovat tätä tarkoitusta varten ottamaan karkeahionnan tuotteesta merellisen version.Tällöin lihasta tulee varmasti maukasta.

Ota annostellut palat ja hiero ne hyvin suolalla.

Lähetämme tuotteen jääkaappiin tunniksi.Sen jälkeen poistetaan suola pesemättä ja aloitetaan paistaminen.

Vodkan käyttö

Tämä menetelmä saattaa tuntua monista epätavalliselta, mutta sitä kannattaa kokeilla: halvimmatkin lihat sulavat suussa.

Kiloa päätuotetta kohti otetaan vain 50 ml alkoholijuomaa.Kaadetaan vodkaa lihan päälle ja aloitetaan paistaminen.

Älä huoli: maut eivät muutu millään tavalla.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit