Kebabia valmistettaessa on aina hyvä noudattaa vakiintuneita sääntöjä, sillä näin saadaan täydellinen herkku.
Tässä tapauksessa kaikki ylistävät arvostelut kohdistuvat sinuun.
Siksi kannattaa kiinnittää huomiota kolmeen yksinkertaiseen temppuun, sanoo lehtemme asiantuntijakokki Julia Arkhipova.
Mistä ne koostuvat
Marinadi
Vaihtoehtoja on paljon, mutta kannattaa kokeilla yhtä yksinkertaista ja laadukasta.On tapana ottaa 250 ml kefiiriä, suolaa ja mausteita, neljä sipulia ja pari valkosipulinkynttä lihakiloa kohden.
Marinadi toimii 2-24 tuntia.
Oikeat polttopuut
Paras vaihtoehto on hedelmäpuihin perustuvat polttopuut.Suosikaa kirsikka-, päärynä- ja omenapuita.Tällöin lihasta tulee uskomattoman maukasta ja arvokasta.
Lisää laardia
Tämä salaisuus tekee kebabista todellisen kulinaarisen mestariteoksen.Kun laitat lihaa vartaisiin, lisää myös laardinpaloja.
Mehukkuus ja maku on taattu.