Kyvyn keittää laadultaan erinomaisia perunoita pitäisi olla jokaisen kotiäidin perusasioita.
Loppujen lopuksi tämä tuote toimii usein monipuolisena lisäkkeenä..
Siksi kannattaa tuntea peruskulinaristiset salaisuudet, sanoo lehtemme kokkiasiantuntija Julia Arkhipova.
Mistä ne koostuvat
Jos haluat tehdä perunoista mureita
Tässä tapauksessa on tärkeää tarkkailla tulen voimakkuutta: murenevat perunat kypsennetään miedosti kiehuviksi.Osa nesteestä keittämisen jälkeen valutetaan, odota 10 minuuttia, että vihannes kiehuu.Sitten lisätään keskirasvaista maitoa.
Ennen tätä ruokalajia suolataan, jotta perunat eivät tule ulos tuoreina.
Jos on tärkeää säilyttää perunan eheys
Tässä tapauksessa kattilaan lisätään kypsennyksen aikana ainesosia, jotta perunat eivät kiehu.Esimerkiksi voidaan lisätä yksi lusikallinen sitruunamehua.
Hapankaalista jäljelle jääneellä suolavedellä on samanlainen vaikutus.
Suolaa voidaan lisätä myös ennen keittämistä.Joskus lisätään hieman etikkaa vihannesten eheyden säilyttämiseksi.