KotiRuokaNäin teet täydelliset keitetyt mukulat: kokit paljastavat huippusalaisuudet

Näin teet täydelliset keitetyt mukulat: kokit paljastavat huippusalaisuudet

Kyvyn keittää laadultaan erinomaisia perunoita pitäisi olla jokaisen kotiäidin perusasioita.

Loppujen lopuksi tämä tuote toimii usein monipuolisena lisäkkeenä..

Siksi kannattaa tuntea peruskulinaristiset salaisuudet, sanoo lehtemme kokkiasiantuntija Julia Arkhipova.

Mistä ne koostuvat

Jos haluat tehdä perunoista mureita

Tässä tapauksessa on tärkeää tarkkailla tulen voimakkuutta: murenevat perunat kypsennetään miedosti kiehuviksi.Osa nesteestä keittämisen jälkeen valutetaan, odota 10 minuuttia, että vihannes kiehuu.Sitten lisätään keskirasvaista maitoa.

Ennen tätä ruokalajia suolataan, jotta perunat eivät tule ulos tuoreina.

Jos on tärkeää säilyttää perunan eheys

Tässä tapauksessa kattilaan lisätään kypsennyksen aikana ainesosia, jotta perunat eivät kiehu.Esimerkiksi voidaan lisätä yksi lusikallinen sitruunamehua.

Hapankaalista jäljelle jääneellä suolavedellä on samanlainen vaikutus.

Suolaa voidaan lisätä myös ennen keittämistä.Joskus lisätään hieman etikkaa vihannesten eheyden säilyttämiseksi.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit