Kysymys lihan pehmentämisestä on aina kiireellinen, sillä kovaa tuotetta on mahdotonta syödä.’.
Pehmentämiseen on olemassa klassisia menetelmiä.
Useimmiten kuulee käytettävän marinadeja, joiden koostumuksessa on happamia tuotteita.Myös sipulilla on samanlainen vaikutus, toteaa lehtemme ruoanlaittoasiantuntija, kokki Julia Arkhipova.
Mutta jotkut tavat ovat tehokkaampia ja epätavallisempia.
Miten mureuttaa mikä tahansa liha
Kiinnitä huomiota tärkkelykseen
Moni ei ole edes kuullut tästä tempusta, vaikka tärkkelystä voi huoletta kutsua hyväksi todetuksi vaihtoehdoksi tähän tehtävään.Muuten, tämän salaisuuden ansiosta liha ei ainoastaan sula suussa, vaan saa myös kultaisen kuoren paistoprosessissa.
Tätä varten sekoita pari lusikallista maissitärkkelystä veteen ja jätä liha tähän seokseen pariksi tunniksi.
Suolavesi
Tämän menetelmän logiikka on selvä: happamat ainesosat pehmentävät lihan kuituja, jolloin siitä tulee mureaa ja mehukasta.Uskotaan, että mitä tahansa suolavettä voidaan käyttää.
Käytäntö kuitenkin osoittaa, että on parasta käyttää hapankaalista jäävää nestettä.