KotiRuokaMiten tehdä mikä tahansa liha mureaksi suolavedellä ja tärkkelyksellä: yllätyt

Miten tehdä mikä tahansa liha mureaksi suolavedellä ja tärkkelyksellä: yllätyt

Kysymys lihan pehmentämisestä on aina kiireellinen, sillä kovaa tuotetta on mahdotonta syödä.’.

Pehmentämiseen on olemassa klassisia menetelmiä.

Useimmiten kuulee käytettävän marinadeja, joiden koostumuksessa on happamia tuotteita.Myös sipulilla on samanlainen vaikutus, toteaa lehtemme ruoanlaittoasiantuntija, kokki Julia Arkhipova.

Mutta jotkut tavat ovat tehokkaampia ja epätavallisempia.

Miten mureuttaa mikä tahansa liha

Kiinnitä huomiota tärkkelykseen

Moni ei ole edes kuullut tästä tempusta, vaikka tärkkelystä voi huoletta kutsua hyväksi todetuksi vaihtoehdoksi tähän tehtävään.Muuten, tämän salaisuuden ansiosta liha ei ainoastaan sula suussa, vaan saa myös kultaisen kuoren paistoprosessissa.

Tätä varten sekoita pari lusikallista maissitärkkelystä veteen ja jätä liha tähän seokseen pariksi tunniksi.

Suolavesi

Tämän menetelmän logiikka on selvä: happamat ainesosat pehmentävät lihan kuituja, jolloin siitä tulee mureaa ja mehukasta.Uskotaan, että mitä tahansa suolavettä voidaan käyttää.

Käytäntö kuitenkin osoittaa, että on parasta käyttää hapankaalista jäävää nestettä.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit