KotiRuokaMiten leipoa omenoita herkullisesti: yksinkertainen ja ravinteellinen resepti kanelilla ja hunajalla

Miten leipoa omenoita herkullisesti: yksinkertainen ja ravinteellinen resepti kanelilla ja hunajalla

Paistetuista omenoista ei tule vähemmän käyttökelpoisia tai maukkaita.Päinvastoin ja ravitsemusterapeutit jopa kehottavat sisällyttämään ne ruokavalioon.

Omenoita voi leipoa eri tavoin: täytteen kanssa tai ilman, raejuuston kanssa, pähkinöiden kanssa sekä hunajan ja kanelin kanssa.

Lehtemme asiantuntija Julia Arkhipova – kokki, leipuri neljännen luokan kertoi, miten toimia.

Tarvitaan:

  • omenoita 2 kpl.
  • Luonnonhunajaa 1 rkl.л.
  • voita 10 gr.
  • kaneli (jauhettu) 1 tl.л.
  • Miten valmistetaan

    1.Omenat sopivat keskikokoisia ja mitä tahansa lajiketta.Ne on pestävä ja leikattava puoliksi.

    2.Poista varret ja siemenkota siemenineen.

    3.Aseta omenat leivontaan, pirskota päälle hunajaa ja ripottele kanelia.

    4.Laita sitten voita jokaisen omenan päälle.

    5.Peitä muotti foliolla ja laita se 180 asteeseen esilämmitettyyn uuniin 25-30 minuutiksi.Hyvää ruokahalua!

    Jari
    Jari
    Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Viimeaikaiset kommentit