Kun emäntä haluaa ilahduttaa läheisiään herkullisella paahtopaistilla illallisella, hän pyrkii tekemään tästä ruoasta mureaa ja mehukasta..
Tämä edellyttää lihan marinointia kunnolla.Jos perinteiseen marinointiin ei ole aikaa, BelNovosti-verkkopainoksen asiantuntija, kokki Julia Arkhipova neuvoo käyttämään yksinkertaista ja tehokasta menetelmää, jonka avulla voit saavuttaa lihan ihanteellisen rakenteen vain 40 minuutissa.
Miksi marinointiprosessi on niin tärkeä
Marinadi, jossa käytetään yleensä happamia ainesosia – sitruunamehua, etikkaa, kiiviä jne.- lihan kuidut pehmenevät ja lihaan imeytyy makuja.
Miten kypsentää pehmeää lihaa nopeasti
Jos haluat luopua pitkästä marinadista, sinun on ensin valmistettava tarvittavat ainekset.Puoli kiloa lihaa varten tarvitset:
Sipuli on kuorittava ja leikattava puolirenkaiksi.Paista se pannulla kuumennetussa öljyssä kullanruskeaksi.
Kun huomaat, että sipulit ovat alkaneet ruskistua, lisää pannulle ruokasoodaa, joka auttaa pehmentämään niitä.
Siirrä nyt paloiksi leikattu liha pannulle, suola ja mausteet, sekoita pannun sisältö ja jatka kypsentämistä keskilämmöllä noin 20-40 minuuttia.Tarkka kypsennysaika riippuu käyttämästäsi lihasta.
Varmista, että liha ruskistuu tasaisesti, kääntele sitä ajoittain ja ripottele paistinpannulla olevaa sipulikastiketta lihan päälle ennen tarjoilua.