KotiRuokaMitä tehdä voille, jotta se ei palaa paistettaessa: kokeneet kokit tietävät.

Mitä tehdä voille, jotta se ei palaa paistettaessa: kokeneet kokit tietävät.

Joidenkin ruokien paistamiseen paistinpannulla on suositeltavaa käyttää nimenomaan voita.’.

BelNovosti-verkkopainoksen asiantuntijan, kokki Julia Arkhipovan mukaan tällaisen tekniikan seurauksena ruokalajeista tulee maukkaampia ja ne saavat ruokahalua herättävän kuoren.

Ainoa miinus on se, että maitotuote alkaa hyvin nopeasti palaa ja joissakin tapauksissa jopa mustua.

Maukas illallinen ei tietenkään tule tällaisessa tilanteessa kysymykseen.

Älä kuitenkaan kiirehdi luopumaan voilla paistamisesta – voit käyttää hyväksi havaittua kikkaa, joka estää voita palamasta nopeasti ja säilyttää sen luonnollisen maun.

Tarvitaan vain voin ja kasviöljyn, mieluiten auringonkukkaöljyn, seos.

Tärkeintä on, että jälkimmäisen määrää ei liioitella: sitä ei saa olla liikaa.

Toimi näin: voitele ensin paistinpannun pinta kasviöljyllä, ja vasta sen jälkeen laita pannulle pala voita – tällöin mikään ei pala.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit