KotiKasvitHavupuiden valmistelu talvea varten: tärkeimmät ohjeet

Havupuiden valmistelu talvea varten: tärkeimmät ohjeet

Jotkut luulevat, että havupuut eivät tarvitse mitään erityistä hoitoa.

Logiikka on yksinkertainen: luonnossa puita ei hoideta..

On kuitenkin ymmärrettävä, että viljellyt lajikkeet ovat alttiimpia epäsuotuisille tekijöille, joten ne tarvitsevat huomiomme.

Miten havupuut valmistellaan talvehtimista varten?

Neulasten poistaminen

Kaikki eivät ole tietoisia siitä, että osa neuloista on poistettava.Tämä saa puut näyttämään paremmin hoidetuilta ja terveemmiltä.Sillä on myös yleisesti ottaen suotuisa vaikutus kasveihin.

Keltaiset neulaset on poistettava.

Syksy

Jotta ei otettaisi riskejä, havupuiden kaato kannattaa poistaa.Tämä on erinomainen tautien ehkäisykeino ja suojaa tuholaisilta.

Lannoitteet

Kokeneet puutarhurit suosittelevat havupuiden ruokinnan aloittamista lämpimällä säällä.Sen jälkeen ravinteet eivät ehkä yksinkertaisesti imeydy.

On suositeltavaa käyttää valmiita kaupallisia havupuusekoituksia.

Hoito

Ei pidä unohtaa, että havupuut on myös käsiteltävä tauteja ja tuholaisia vastaan ennen talvehtimista.Kaikkia hyväksi todettuja valmisteita voidaan käyttää.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit