KotiRuokaMiten pelastat liian nestemäisen liemen: kokkiasiantuntijat paljastavat salaisuudet

Miten pelastat liian nestemäisen liemen: kokkiasiantuntijat paljastavat salaisuudet

Ensimmäisten ruokalajien tulee tietysti olla nestemäisiä, mutta ei ’tyhjiä’.

Kukaan ei pidä tällaisesta ateriasta, koska se on enemmänkin liemi, jossa on vähän ainesosia.

Tilanteen voi kuitenkin aina korjata, sanoo lehtemme kokkiasiantuntija, keittiömestari Julia Arkhipova.

Miten pelastaa liian nestemäinen keitto

Kvinoa

Jos et ole vieläkään sisällyttänyt tätä hyödyllistä viljaa ruokavalioon, on aika korjata tilanne.Komponentin etuna on, että se kiehuu keitossa kirjaimellisesti kymmenessä minuutissa.

Punaiset ja keltaiset linssit

Ainoastaan nämä palkokasvilajikkeet ovat tunnettuja siitä, että ne hajoavat nopeasti ja pitkällä lämpökäsittelyllä niiden koostumus on perunamuusin kaltainen.

Linssit ovat myös ihanteellinen ruoka tukemaan hyvän ravitsemuksen periaatteita.

Maissirouheet

Tällä ainesosalla on viskoosi rakenne ja se auttaa jopa nestemäisintä keittoa sakeutumaan.Useimmissa tapauksissa yksi ruokalusikallinen riittää.

Hernehiutaleet

Tämä on toinen maukas ja hyödyllinen tuote, joka ei vaadi keittämistä, mutta voi antaa nestemäiselle keitolle laadukkaan koostumuksen.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit