KotiRuokaVälipala on tulta : miten maustaa kasvikset käyttämällä vain suolaa

Välipala on tulta : miten maustaa kasvikset käyttämällä vain suolaa

Alla oleva resepti on kyyneliin asti yksinkertainen.Siitä huolimatta tuloksena syntyvästä vihannesvälipalasta pitävät poikkeuksetta kaikki.

BelNovosti-verkkopainoksen asiantuntijan, kokki Julia Arkhipovan mukaan tähän valmisteeseen voi käyttää melkein mitä tahansa vihanneksia – erilaisia kaaleja, porkkanoita, punajuurta, daikonia, jamssia, valkosipulia jne..д. .

Ainoastaan munakoisot eivät sovellu, vaikka ne voi laittaa purkkiin paahtamisen jälkeen.

Kun olet siis valinnut vihannekset alkupalaksi, leikkaa ne suuriksi paloiksi ja siirrä ne suureen kulhoon.

Lisää tähän suolaa (suositellaan 2 %:a, mutta on parasta mennä oman maun mukaan).

Murskaa niitä hieman käsilläsi ja anna seistä, kunnes mehu tulee ulos.

Siirrä sen jälkeen vihannekset purkkeihin ja täytä ne hyvällä puhtaalla vedellä.Lisää kuhunkin purkkiin pippuria – halutessasi tulista ja herneitä – tilliä ja laakerinlehti.

Jotta alkuruoka käy nopeammin, kaada lusikallinen vanhaa suolavettä purkkeihin.

Ensimmäisellä kerralla ilman suolavettä ’kvasheninka’ alkaa käydä toisena tai kolmantena päivänä.Jos käytetään suolavettä, prosessi kestää noin puolitoista päivää.

On myös tärkeää ottaa huomioon huoneen lämpötila – mitä lämpimämpi keittiö on, sitä nopeammin käyminen alkaa.

Älä unohda lävistää purkkien sisältöä puutikulla useita kertoja päivässä, ja kahden tai kolmen päivän kuluttua valmiste on lähetettävä jääkaappiin jatkokypsytystä varten.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit