Monet ovat ainakin kerran elämässään kohdanneet sen, että leikkeleet alkavat lämpökäsittelyn aikana hajota.
Tämä ei voi olla järkyttämättä emäntää, sillä se ei ole miellyttävä kokemus.
Leikkeleet säilyttävät kuitenkin aina muotonsa, jos ne kypsennetään oikein, huomauttaa lehtemme kokkiasiantuntija, kokki Julia Arkhipova.
Mitä virheitä kannattaa välttää
Leikkeleiden koko
Mitä isompi leikkeleesi on, sitä suuremmalla todennäköisyydellä se hajoaa.Siksi liian suuria kohteita ei kannata muovata.
Jos ne eivät hajoa, niitä ei kuitenkaan paisteta keskeltä.Et voi syödä niitä.
Sitovat elementit
Jos normaalikokoiset leikkeleet hajoavat, on syytä analysoida koostumus.Viime aikoina yhä useammat emännät eivät lisää munia jauhelihaan, jotta lopputuote ei jäykistyisi.
Mutta tässä tapauksessa sinun on löydettävä arvokas korvike.
Sinun on otettava käyttöön kaurahiutaleita, mannasuurimoita, perunaraastetta, tärkkelystä, jauhoja tai silputtua kesäkurpitsaa.
Jauhelihan kanssa työskentely
Jos haluat, että leikkeleet eivät hajoa, jauhelihan on oltava täydellisesti vaivattua.Sen jälkeen sitä on pidettävä jääkaapissa vähintään tunnin ajan.
Tällöin leikkeleet pystyvät varmasti pitämään muotonsa.