KotiRuokaKuinka sulkea tomaatit omaan mehuunsa: vaikka kuinka käärisit niitä, et saa riittävästi.

Kuinka sulkea tomaatit omaan mehuunsa: vaikka kuinka käärisit niitä, et saa riittävästi.

Herkullisia tomaatteja voi sulkea talveksi, jos reseptiin lisää luonnonhunajaa.

Sanotaan, että tällaiset valmisteet eivät riitä talvella, vaikka niitä kuinka käärisi.

Lehtemme asiantuntija Julia Arkhipova – kokki, leipuri neljännen luokan kertoi, miten kokata.

Tarvitaan:

  • tomaatit 4kg.
  • Hunaja 1 rkl.л.
  • suola 50 gr.
  • sokeri 200 gr.
  • etikka 2 rkl.л.
  • neilikka 5 kpl
  • kaneli 0,25 gr.
  • maustepippuri 5 kpl
  • valkosipulia maun mukaan.
  • Tomaattimehua 3 litraa.
  • Miten valmistetaan

    1.Tomaattimehun voi valmistaa itse tai käyttää kaupasta ostettua.Lisää siihen mausteet ja hauduta 30 minuuttia.

    2.Pese tomaatit, kuori valkosipulit ja aseta ne steriileihin purkkeihin.

    3.Lisää keittämisen lopussa tomaattimehuun etikkaa ja kaada kuuma marinadi purkeissa olevien tomaattien päälle.

    4.Laita ne kattilaan, jossa on vettä, ja steriloi 30 minuutiksi, kääri ne sitten kokoon ja kun aihiot jäähtyvät – laita ne pois säilytystä varten.

    Jari
    Jari
    Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Viimeaikaiset kommentit