Joskus kun olemme lisänneet vihanneksia keittoihin, saatamme huomata, että komponentin maku ei ole niin voimakas kuin odotimme sen olevan.
Myös toisinaan vihreät saattavat muuttaa väriään himmeämmäksi.
Tämä ei sovi ensimmäiseksi ruokalajiksi, toteaa lehtemme kokkiasiantuntija, kokki Julia Arkhipova.
Miten yrtit tuodaan oikein keittoihin, jotta ne pysyvät kauniina ja maukkaina
Ensinnäkin on tärkeää ymmärtää, että negatiiviset muutokset komponentin kanssa tapahtuvat yksinomaan lämpökäsittelyn vuoksi.
Jos vihanneksia ei kuitenkaan kypsennetä, ruokalaji voi pilaantua nopeasti.
Tästä syystä vihreitä ei kannata laittaa suoraan kattilaan.Ainoastaan kuivatut yrtit voivat olla poikkeus.
Mutta tuore tilli, persilja, vihreät sipulit ja muut saatavilla olevat vaihtoehdot, pilko ja lisää suoraan lautaselle.
Jos tämä vaihtoehto ei sovi sinulle, niin vihreät on pestävä mahdollisimman perusteellisesti.Varmista, ettei siinä ole hiekkaa.
Vasta sen jälkeen se voidaan tuoda ruukkuun.Tämä kannattaa tehdä vasta siinä vaiheessa, kun ensimmäinen ruokalaji on kypsynyt täysin ja olet sammuttanut tulen.