KotiRuokaKuinka parantaa pastan makua: mitä kotiäitiensä tulisi muistaa

Kuinka parantaa pastan makua: mitä kotiäitiensä tulisi muistaa

Pasta tulee aina apuun silloin, kun ei ole voimaa, aikaa eikä halua keittää jotain hienostuneempaa ja monimutkaisempaa..

Tämän tuotteen banaalisuudesta huolimatta siitä voidaan aina tehdä maukasta ja laadukasta..

Kokki Yulia Arkhipova, lehdessämme ruoanlaitto-alan asiantuntija, puhuu pastan maukkaamisesta.

Mitä salaisuuksia kannattaa huomioida?

Tuotevalikoima

Jotta lisukkeen laatu olisi varma, kannattaa valita vähintään keskihintaluokan pasta.Tämä tuote on aina helppo valmistaa.

lusikallinen voita

Tämä ei vain estä pastaa tarttumasta toisiinsa, vaan tekee lisukkeesta myös miellyttävämmän maun.On parasta lisätä hyvää oliiviöljyä, kuten italialaiset kokit tekevät.

Merisuolaa

Älä pelkää suolaa pastaa liikaa: sinun on lisättävä noin lusikallinen merisuolaa.Tässä tapauksessa tuotteet saavat makua.Jos olet varovainen suolan kanssa, lisukkeesta tulee mieto.

Merisuolaa ruoanlaittoon ja terveyteen pidetään parhaana vaihtoehtona.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit