KotiRuokaHerkullisin resepti marinoidulle tomaatille: jokaiselle päivälle ja juhlapöytään.

Herkullisin resepti marinoidulle tomaatille: jokaiselle päivälle ja juhlapöytään.

Klassinen resepti marinoidulle tomaatille on kokonaisia vihanneksia sipulin ja tuoksuvan pippurin kanssa.

Välipala, joka on talvella aina kätevä pöydässä.Mutta on olemassa tapa valmistaa tomaatteja talveksi, joka ei häpeä laittaa juhlapöytään.

Lehtemme asiantuntija Julia Arkhipova – kokki, leipuri neljännen luokan kertoi, miten kokata.

Tarvitaan:

  • tomaatit 1 kg.
  • Valkosipulia 2-3 kynttä.
  • maustepippuri 2-3 hernettä.
  • jauhettu korianteri 1 tl.л.
  • kasviöljy 50 ml.
  • suolaa 1,5 tl.л.
  • sokeri 1,5 tl.л.
  • etikka (9 %) 30 ml.
  • tilliä ja basilikaa maun mukaan.
  • Miten valmistetaan

    1.Valitse valssaukseen kermatomaatteja, joiden hedelmäliha ja kuori ovat tiiviitä.Ne on pestävä ja leikattava neljään osaan.

    2.Laita ne kulhoon, ripottele päälle suolaa, sokeria, korianteria ja lisää puristettu valkosipuli.Sekoita ja lisää etikka ja kasviöljy, jätä 15 minuutiksi.

    3.Laita aihio steriloituihin purkkeihin yläreunaan asti ja peitä kannella.

    4.Lähetä purkit kattilaan, jossa on vettä, ja laita kaikki tulelle steriloitumaan 15-20 minuutiksi.

    5.Kun purkit ovat valmiit, käärimme ne kokoon, käännämme ne ylösalaisin ja pidämme niitä ruudun alla, kunnes ne ovat jäähtyneet, ja laitamme ne sitten pois säilytystä varten.

    Jari
    Jari
    Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Viimeaikaiset kommentit