KotiRuokaKuinka keittää hernekeittoa 20 minuutissa ja puuroa 5 minuutissa: todistettu vinkki.

Kuinka keittää hernekeittoa 20 minuutissa ja puuroa 5 minuutissa: todistettu vinkki.

Hernekeitolla on monta fania, paitsi että sitä ei yleensä keitetä kovin usein.

Ja kaikki siksi, että tämä prosessi vie emännältä paljon aikaa.Tilanne voidaan kuitenkin korjata, jos otat neuvoja BelNovosti-verkkopainoksen asiantuntijalta, kokki Julia Arkhipovalta – hän kertoi, miten nopeuttaa herneitä sisältävien ruokien valmistusta.

Kuinka nopeasti valmistaa ruokia herneistä

Itse asiassa mitään salaisuutta ei sinänsä ole – itse asiassa sinun on korvattava tärkein ainesosa – halkaistut herneet – toisella tuotteella.

Etsi kaupasta hiutaleista valmistettua hernepyreetä keittoon ja lisukkeisiin – pakkauksessa lukee suoraan, että niitä ei tarvitse keittää.

Lisää ne ohjeen mukaan kaksi minuuttia ennen kuin ne ovat valmiita, jos kyseessä on keiton tekeminen.

Lähetä ensin vihannekset – perunat, sipulit ja porkkanat – keitettyyn liha- tai kanaliemeen, ja kun perunat ovat melkein kypsiä, lisää vilja.

Jätä kattila tulelle kiehumaan vielä noin kolmeksi minuutiksi, laita sitten yrtit ja savupekoni sisään, ja siinä keittosi on valmis.

Puuro on vielä helpompaa – kaada vain kiehuvaa vettä viljan päälle, sekoita ja odota viisi minuuttia.Sen jälkeen sinulla on valmis hernepuuro pöydässä.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit