KotiRuokaMiten valmistaa herkullisia ja rapeita dranikia: tärkeimmät salaisuudet paljastuvat

Miten valmistaa herkullisia ja rapeita dranikia: tärkeimmät salaisuudet paljastuvat

Kaikki eivät osaa valmistaa draanikia kunnolla, sillä tämä ruokalaji vaatii erikoistaitoja.

Joskus niistä voi tulla liian pehmeitä, hajota tai muuttua mustiksi.

Tämän välttämiseksi sinun on tunnettava joitakin salaisuuksia, kertoo lehtemme kokkiasiantuntija, kokki Julia Arkhipova.

Mitä ne ovat?

Keitä draniki heti

Valmiste ei yksinkertaisesti kestä pitkäaikaista kosketusta ilman kanssa: sen seurauksena saat kultaisten pannukakkujen sijaan tummia pannukakkuja.Älä siis viivyttele.

Öljyä

Tämä on erittäin tärkeä komponentti, jonka ansiosta draniki saadaan rapeaksi.Tätä tarkoitusta varten sitä on ensinnäkin lisättävä riittävä määrä.

On myös tärkeää muistaa, että perunamassaa ei lisätä kylmään voihin.

Perunoiden määrä

Mitä suuremmat perunat, sitä vähemmän rapeita pannukakkuja tulee. Siksi pannukakkuja ei tarvitse muotoilla liian suuriksi.

Hapankerma

Jos lisäät perunamassan koostumukseen pari lusikallista hapanmaitotuotetta, niin dranikista tulee kultainen ja maukas.Hapankerman rasvapitoisuudella ei ole ratkaisevaa merkitystä.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit