KotiRuokaOsaatko viipaloida sipulin itkemättä: Työvinkkejä - näin ammattilaiset tekevät

Osaatko viipaloida sipulin itkemättä: Työvinkkejä – näin ammattilaiset tekevät

Harvoin on ruokalaji ilman sipulia.Jos leivonnaisia ja jälkiruokia ei oteta huomioon, sipulia on kaikkialla.

Keiton keittäminen, kalan tai lihan keittäminen, pataruoat, valmisruoat ja muut gastronomiset herkut menettävät ominaisuutensa, jos sipulit jätetään pois.

Lehtemme asiantuntija Julia Arkhipova – kokki, leipuri neljännen luokan kertoi, miten sipulit leikataan ja ei itketä.

Ensinnäkin veitsi

Se ei toimi, jos et leikkaa sipuleita terävimmällä veitsellä.

Veitsi, jossa on paljon hienoja hampaita, ei myöskään ole suositeltava.

Veitsi, jossa on terävä ja ohut terä, on paras tähän toimenpiteeseen.

Toiseksi vettä

Kostuta leikkuulauta ja veitsi kylmässä vedessä ennen viipalointia.

Kolmanneksi sipulit

Ennen sipulin viipalointia – laita se kylmään veteen pariksi minuutiksi.

Jos aika sallii, voit pitää sitä 20-30 minuuttia jääkaapissa.

Alhaisempi lämpötila tekee sipulimehusta vähemmän ärsyttävää.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit